Over mij

Ik ben Simone Kroeze (1975) en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Goor.

Ik ben jarenlang met veel plezier als kapster werkzaam geweest, totdat mijn lichaam dit helaas niet meer aan kon. Daardoor heb ik mijn eigen kapsalon en schoonheidssalon moeten stoppen. Natuurlijk is deze beslissing niet zonder traan en lang nadenken genomen. Maar het was ook die ervaring die me de afgelopen jaren mooie en wijze levenslessen heeft geleerd.

De belangrijkste daarvan is dat wanneer je alleen maar met anderen bezig bent en je jezelf vergeet, dat dat op de lange termijn niet goed is voor je eigen lijf en geest. Aangezien we maar een keer in dit lichaam leven, zullen we daar zuinig op moeten zijn. Dat is het idee waarmee ik in 2018 gestart ben met Praktijk JIJ en dat ik ook graag aan jou wil meegeven. Bij het begeleiden van jou naar een gezonder leven met meer energie én ontspanning, ook aan jou wil meegeven!

Ik vind het belangrijk om daarbij jou alle up-to-date kennis en ervaring over gezond eten en leven door te geven. Daarom heb ik een opleidingen gevolgd voor consulent van het Cambridge 1:1 dieet en voor het geven van cursussen MindfulWalk en PowerWalk lessen. Om te blijven groeien in mijn vak zal ik mezelf blijven ontwikkelen.