Met Praktijk JIJ begeleid ik  jou naar een gezonder en fitter leven met meer energie én ontspanning!

Ik help je graag met jou struggles in de wereld van eten. Wat is nu gezond eten en hoeveel mag ik nu werkelijk van de verschillende voedingstoffen hebben? Bij Praktijk JIJ  werk je toe naar een gezonde levensstijl en gaan we bezig om de juiste balans te vinden. Het is geen onmogelijk dieet, maar je zult wel je eetpatroon moeten en willen aanpassen. We gaan naar een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, waarbij het resultaat op de lange termijn belangrijk. Bij Praktijk JIJ sta je er niet alleen voor samen werken we aan een gezondere versie van jezelf. Daarbij kijken we naar jou leefstijl en jou doelen en maken we samen een plan op maat voor jou!.

Ook verzorg ik cursussen MindfulWalk waarin je leert beter te ontspannen. Hierdoor kan je beter met stressvolle situaties om gaan. Je krijgt tips en adviezen, zodat je niet met een hoofd vol gedachten rond blijft lopen. MindfulWalk geeft jou meer energie én ontspanning.

En iedere week staan er PowerWalk lessen op het programma. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie.

Wees lief voor jezelf. Alleen JIJ kunt jezelf gelukkig maken. En als JIJ gelukkig bent en goed in je vel zit dan straal je dat uit. En dat wat je uitstraalt, trek je aan. Daardoor zal je leven er een stuk mooier uit gaan zien!