Ben jij op zoek naar een leuke manier om je conditie te verbeteren, maar ben je geen sportschool type? Ben jij een beginnende loper of een geoefende loper? Ben je graag buiten? Wil je lekkerder in je vel zitten en leren daarbij leren je eigen grenzen te bewaken? Wil je graag weer fit en energiek zijn? Dan is MindfulWalk echt iets voor jou!

Wat is MindfulWalk?

Met een cursus MindfulWalk draait het niet om de afstanden die je loopt. Ook hoef je geen goede getrainde loper te zijn. Het is voor iedereen toegankelijk. Maar het is niet iets wat je zomaar doet. Het is een proces naar een betere versie van jezelf. Tijdens de cursus gebruiken we verschillende ademhalingstechnieken, yoga en wandeltechnieken. Alles wat je leert in de cursus is toepasbaar in je dagelijkse leven. Het enige wat je nodig hebt is jezelf, goede schoenen om mee te lopen en kleding waar je lekker in kunt bewegen. We gaan de natuur in om zo even helemaal alleen met jezelf bezig te zijn.

Voor wie?

Deze cursus is voor iedereen geschikt, omdat we geen lange afstanden lopen. Je krijgt handvatten om makkelijker om te kunnen gaan met moeilijke en stressvolle situaties, die je ook tijdens je werk en dagelijkse leven toe kunt passen. Iedereen ervaart deze cursus anders. Je haalt er uit wat voor jou op dit moment belangrijk is in het leven. Het is een cursus die eigenlijk iedereen ieder jaar zou moeten doen. Een echt een cadeau voor jezelf. Want ben jij goed voor jezelf en zit je lekker in je vel, dan straal jij dat uit en kun je er ook voor een ander zijn!

Praktische informatie

Een cursus MindfulWalk heeft 5 lessen van 1 tot 1,5 uur. Iedere les heef een ander thema en weer nieuwe tips en tricks. De 5 lessen zullen in de natuur rondom Goor gegeven worden.

De kosten van de cursus bedragen voor een groep van maximaal 10 personen:  € 95,00 per persoon.

Wil je liever individueel de cursus volgen? Dat kan het zijn dan 4 lessen van 1 tot 1,5 uur! De kosten daarvoor zijn € 145,00.  Wil je samen met je kind een cursus MindfulWalk volgen?  De kosten in groepsverband zijn € 142.50 ( ouder en kind) maximaal 10 personen. Liever alleen samen met je kind, dan zijn de kosten voor 4 lessen van 1 tot 1,5 uur  € 195.00

Werk jij bij een werkgever die iedere werknemer de gelegenheid geeft om aan zijn mentale welzijn te werken? Ook hier heb ik mogelijkheden voor. Neem gerust contact met mij op, om samen te kijken hoe we vanuit jouw werk een MindfulWalk clinic kunnen starten voor jouw en jouw collega’s.

 

voor meer informatie neem dan contact met mij op!